(VIDEO) Trogodišnja djevojčica sama preživjela 11 dana u divljini. Šokiraće vas saznanje ko je sve vrijeme bio pored nje! – Lako i Fino

(VIDEO) Trogodišnja djevojčica sama preživjela 11 dana u divljini. Šokiraće vas saznanje ko je sve vrijeme bio pored nje!

Karina Chikitova, djevojčica od tri godine, živi sa svojom majkom u Sibiru. Samo dan prije svog četvrtog rođendana, odlučila je posjetiti oca koji prebiva u susjednom selu. Učestalo je sama putovala do tamo, budući da nije bilo previše daleko. No, kad je stigla u selo, otac nije bio na licu mjesta. Stoga je mala Karina odlučila da ga potraži.

To ju je odvelo na put kroz beskonačne sibirske šume. Čak i odrasli u te šume ulaze samo naoružani, budući da su prepune vukova i medvjeda. Mala Karina bila je potpuno sama. Jedino je njen pas bio uz nju. Roditelji su bili na rubu očaja kada su saznali da im je mala kći nestala. Noćne temperature su padale ispod nule, a mnogi mještani su se uputili u potragu za djevojčicom, ali bez rezultata.

Nakon 11 dana, njen pas se vratio u selo. Mještani su se pripremali za najgore, pretpostavljajući da je mala Karina izgubila život u šumi. Ali pas se ponovno uputio natrag u divljinu, a mještani su odlučili pratiti ga. Kada su stigli na mjesto, nisu mogli vjerovati što vide…

Leave a Comment