ČVRSTA I ZATENGNUTA ZADNJICA: Uz ovih par savjeta imat ćete upravo to

Ne treba da radite naporne vježbe

 

Velike grudi, male čvrste grudi, ravan stomak, zaobljena i čvrsta guza… San su svakog muškarca, ali i svake žene! Kako se bliže hladniji dani, sve vam je teže da se pokrete, izađete iz kuće i odete u teretanu na trening. Ako ste baš takav tip, ne brinite! Do vitke linije možete doći i bez napornog vežbanja i to u svom domu.

TEČNOST

Pijte mnogo tečnosti. Najmanje dve litre dnevno i to isključivo obične vode. Voda podstiče detoksikaciju tela, a ako vam je baš mrsko da je pijete samu, u čašu dodajte nekoliko kapi limuna ili listić nane.

NEKOLIKO ZANIMLJIVIH SAVJETA

Takođe, važno je tuširati se naizmenično hladnom pa toplom vodom, kako biste podstakli cirkulaciju. Tako da nakon tople, zadnjicu i butine istuširajte i izmasirajte hladnom vodom.

PUŠ-AP PANTALONE

Svaka žena ima drugačiji oblik zadnjice, a neke imaju slabije vezivno tkivo ili celulit – što je potpuno normalno. S odgovarajućim pantalonama možete to optički popraviti. Tkanina pantalona ne sme biti pretanka ili previše elastična. Vredi jednostavno pravilo: što je čvršći materijal, to je čvršća zadnjica. Postoje takozvane puš-ap farmerke koje su namenjene upravo “oblikovanju“, piše miss7.24sata.hr.

izvor prva.rs

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *