Mama je odlučila skinuti bebu s aparata, no doživjela je čudo

Monique Goldring je u travnju prošle godine odlučila svoju osmomjesečnu kćerku skinuti s aparata, spremna da se oprosti od nje. Međutim ovo čudo od djeteta je preživjelo, a obitelj je veselo dočekala i njen prvi rođendan.

“Moja beba je još uvijek sa mnom. Nisam mislila da ću imati prilike ovo vidjeti”, rekla je mama, prenosi CNN.

Phoenix je rođena sa srčanom manom na desnoj pretklijetki, što znači da njeno srce ne može pravilno cirkulirati kisik kroz tijelo. Kako bi joj spasili život, liječnici su napravili dvije operacije i ugradili joj premosnicu sa svega dva mjeseca.

Sa sedam mjeseci, Phoenix je imala obilno krvarenje iz nosa. Tijekom vožnje ka bolnici, poplavila je i prestala disati.

Iznenadni srčani zastoj oštetio je njezin mozak, pa je hospitalizirana i stavljena na aparate za održavanje života. Tako je bila mjesec dana, a mama je odlučila maknuti ventilator koji joj je pomagao da diše, jer se njezina kćerkica samo patila.

NEKOLIKO ZANIMLJIVIH SAVJETA

Liječnici su rekli kako će živjeti najviše 6 sati nakon skidanja s aparata. Mama je čekala, vrijeme je prolazilo, a djevojčica se borila. “Od tog trenutka, moja kćerka je samo napredovala”, rekla je Monique.

Djevojčica se svakako nastavila boriti s problemima. Puštena je iz bolnice u svibnju, jer bi vrlo vjerojatno izgubila život ako bi je ponovno operirali. Ipak, uskoro će prerasti premosnicu koja joj je ugrađena, što može biti fatalno za njen život.

“Jako je teško kada kao majka čujete ovako nešto. Što je duže uz mene, sve mi je teže i teže”, rekla je majka. I dalje se nada da postoji šansa za još dvije operacije prije nego što djevojčica preraste tu premosnicu.

U svakom slučaju, ističe koliko uživa u svakom, makar i malom, životnom koraku, za koje je mislila da nikada neće vidjeti. Koliko li je samo uživala kada joj je prvi zubić izrastao!

“Moja patnja neće promijeniti okolnosti. Ona mi svakodnevno daje snagu”, rekla je majka.

novizivot

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *