spot_img
Četvrtak, 19 svibnja, 2022
spot_img
HomeZanimljivostiPolicijska provjera! Istražni proces se potpuno promijenio otkako je ONA počela ispitivati...

Policijska provjera! Istražni proces se potpuno promijenio otkako je ONA počela ispitivati o ​​Mateju

-

Još jedna misterija u nizu, da li je Matej Periš zaista ugledan u Minhenu

Nakon što je kao bomba odjeknula informacija da je Matej Periš (27), Splićanin kojem se trag gubi 31. decembra u Beogradu, možda viđen u Minhenu kod restorana “Opatija”, a zatim i hotela “Mandarin”, inače nedaleko od policijske stanice, nastalo je zatišje.

Veruje se da je u toku provera ovih navoda. Misterija oko ovog slučaja se ne prekida tu – otac nestalog mladića otkrio je da je Matejev pasoš kod kuće u Splitu, a lična karta kod njega.

Podizao novac sa bankomata

Klupko je dodatno počelo da se mrsi kada je na Instagramu o Periševoj visini počela da se raspituje Lidija A. V., manekenka sa adresom u nemačkom gradu.

– Da li neko može da mi kaže koliko je visok Matej Periš? Dečko kojeg sam srela je moje visine, oko 183 cm, možda i viši. Upravo sam se susrela sa oso bom koja izgleda isto kao on tri puta u centru Minhena. Skontala sam da je isti kada je stajao ispred bivšeg restorana “Opatija” i dizao novac sa bankomata – objavila je na storiju ova devojka, navodeći da želi da obavesti nadležne o tome.

Odabrano za Vas  SADA JE SVE GOTOVO, EVO KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ: Pronašli su njegov DNK, ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI!

Lidija A. V. je najavila i da će doći u Beograd, a ako je i stigla, onda nije doletela avionom. Otac nestalog mladića Nenad Periš rekao je juče da je bio u kontaktu sa policijom.

– Kod mene se nalazi njegova lična karta, a kući u Splitu je pasoš. Tako da, to je ono što je moje da kažem policiji i na kraju krajeva, zbog toga sam tu – kazao je Periš.

More netačnih informacija

Prema njegovim rečima, u toku su provere sa nemačkom policijom i povodom informacija da je Matej viđen u Minhenu.

– Policija mi je rekla da hrvatski MUP radi proveru sa nemačkom policijom u vezi te informacije i da je to policijska stvar koju će oni sigurno proveriti i dobiti informaciju o čemu se tačno radi – rekao je Periš, koji je oprezan jer je i prethodnih nedelja bilo raznih informacija koje su se proverom pokazale kao netačne.

Kako je bez pasoša Periš uopšte stigao do Beograda, a možda zatim i u Nemačku, za sada se može samo spekulisati. Novootkrivene informacije, uz one već poznate nelogičnosti, samo pobuđuju sumnju da nestanak Mateja Periša nije rezultat nesrećnog spleta okolnosti.

Odabrano za Vas  REDAK VIDEO SNIMAK: Toma i Silvana zajedno - smeh i sreća

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,314FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts