spot_img
Četvrtak, 19 svibnja, 2022
spot_img
HomeZanimljivostiPonizila je ovog 'prljavog' čovjeka pred svojom kćeri: JAKO JE POŽALILA KAD...

Ponizila je ovog ‘prljavog’ čovjeka pred svojom kćeri: JAKO JE POŽALILA KAD SE PREDSTAVIO

-

Evo još jednog dokaza zašto nikada ne biste trebali donositi zaključke o ljudima na temelju njihovog izgleda!

Kad je majka u dućanu pokazala na Andyja Rossa iz Vancouvera kako bi svojoj kćeri objasnila da “mora naučiti da ne bi završila kao ovaj ujak”, nije znala kakva je čikina priča.

Andy odluči sve objaviti na Facebooku. Njegova priča je sljedeća:

– Danas sam bio u dućanu na povratku kući s posla i jedna djevojka me stalno gledala. U redu je, djeca su znatiželjna, a ja sam prljav. Tada joj je pozornost privukla majka i rekla joj da ne bulji. Dok su me napuštale, čuo sam je kako joj šapće “zato moraš učiti i završiti studij”. Djevojčica je prema mojoj procjeni imala oko 7 ili 8 godina i smatrao sam da je pravo vrijeme da ovu djevojčicu naučim važnoj životnoj lekciji. Prišao sam im i rekao joj:

Odabrano za Vas  ĐOKOVIĆ ODRŽAO LEKCIJU SINU: Objavljen snimak, pogledajte kako vaspitava Stefana (VIDEO)

– Prije svega, ja sam prljava, dobro obrazovana osoba. Ne samo da sam završio srednju školu, već sam završio fakultet i mnoge medicinske smjerove.  Drugo, ako ste svojoj kćeri rekli da mora ići u školu zbog mojih tetovaža, samo potiskujete njezinu maštu i kreativnost. Ponosan sam na svoje tetovaže i umjetnost koju predstavljaju. Oni simboliziraju moju ljubav prema svojoj zemlji i služenje svojoj zemlji kao vojni medicinski tehničar.

Treće, ako se vaša izjava odnosi na šešir koji se ne vidi na slici, to bi bilo vaše nerazumijevanje svega tamo, jer sam suvlasnik tvrtke Evergreen State Outdoors koja se zalaže za odgovorno vlasništvo oružja.

Odabrano za Vas  DR. NESTOROVIĆ: Virus šire i cijepljeni, profitiraju ŠALABAJZERI

 

Na kraju, ja sam sam odabrao rad u građevini i ponosim se time što gradim Ameriku i uživam u svom poslu.

Probao sam da budem činovnik i to nije za mene. Volim fizički rad i boravak u prirodi, a to podrazumeva da ćete često biti prljavi.

Dobro zarađujem, plaćam poreze i doprinose i izdržavam svoju porodicu. Tako da moj izgled ne odražava moju inteligenciju niti obrazovanje – zaključio je na kraju Endi.

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,314FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts