spot_img
Četvrtak, 19 svibnja, 2022
spot_img
HomeZanimljivostiPrije nego što je umro, direktor FBI-a otkrio je strašnu tajnu: Dolazi...

Prije nego što je umro, direktor FBI-a otkrio je strašnu tajnu: Dolazi nešto gore od nuklearnog rata! (video)

-

Sledi nam nešto gore od nuklearnog rata

 

Bivši direktor FBI-ja Ted Gunderson malo je poznata osoba. Prije svoje smrti, otkrio je mnoge vrlo tajne stvari koje su se čovječanstvu putem masovnih medija sakrivale!

 

Za mnoge su to šokantni podaci koji se pod svaku cijenu ne smiju iznositi u javnost. Ovo je genocid koji su elite pripremile za svijet.

 

Zapravo, radi se o depopulaciji, kako oni to nazivaju, ali i o pripremama za novi totalitaristički sistem koji se u ovom trenutku malim koracima i sa svih strana stvara u čitavom svetu, pre svega u SAD, gde se aprovodi eksperiment nad ljudima koji se polako preliva na sve druge kontinente!

Ted Ganderson javnosti je pre smrti otvorio dušu, svedočio je o svemu šta je kao šef FBI vidio i čuo, ali gotovo ništa od toga nikada nije došlo do javnosti. U ovom tekstu prenosimo vam njegove reči i delove njegovih intervjua, a dotiču se tema o kojima mnogi ne žele da razmišljaju.

 

 

“Smrt, poznatija kao kemtrejls, slijeva se na građane SAD-a, u Engleskoj, Škotskoj, Irskoj i drugim zemljama Evrope. Lično sam video, ne samo u SAD, već i u Meksiku i Kanadi. Ptice umiru širom sveta, na stotine hiljada riba i drugih životinjskih vrsta umiru takođe. To je genocid. To je otrov. To je ubistvo koje su nametnuli UN. To je nešto što se mora zaustaviti. Osobno znam od kuda poleću avioni koji ovo čine. Iz Linkolna, Nebraske, Fort Sila, Oklahome, to su mesta iz kojih se kreće. Lično sam posmatrao avione koji su pre leta stajali u Nebraski na avio-pisti američke vojske. Ti avioni nemaju nikakve oznake na sebi. To su vam veliki vojni avioni bez oznaka po sebi. To što čine je zločin, zločin protiv čovečnosti, zločin protiv svih naroda iz svih delova sveta. To mora biti zaustavljeno. Što nije uredu s našim Vladama? Ko ima uticaj na njihove odluke, na njih same, njihovu rodbinu i prijatelje?

Odabrano za Vas  TAKMIČARKA ZVEZDA GRANDA diskvalificirana, produkcija donosi hitnu odluku

 

Šta nije u redu s pilotima tih aviona da posipaju ovaj otrov po sebi, svojim porodicama? Neko mora učiniti nešto po tom pitanju. Neko mora progovoriti!’rekao je hrabro Gandersen, razotkrivajući ono što mnogi pod uticajem slepe vere u plaćeničku nauku ne žele da vide. Ali, to nije ni bitno, slepa vera zato i je slepa!

Nadalje, Ted Ganderson svetu je ispričao kako je pre nekoliko godina Vlada SAD nabavila više od 30 hiljada giljotina koje su dobile odobrenje američke vlade!

Od navedenog broja, 15.000 giljotina trenutno je skladišteno u Džordžiji, a drugih 15.000 u saveznoj državi Montani. Potvrda ovih navoda je dokument pod oznakom HB 1274 kojim je ozakonjeno u državi Džordžiji da se kao smrtna kazna nad građanima može primenjivati ​​odrubljivanje glave giljotinom.

 

 

Mnogi u ovome ne vide ništa sporno jer u pitanju su smrtne kazne, ali tada je penzionisani agent FBI Ted Ganderson postavio jedno pitanje: ako je poenta samo izvršenje kazne nad osuđenim zatvorenicima, zašto je onda Vlada nabavila čak 30.000 giljotina i više od 600 miliona metaka sa šupljim zrnom (Hollow point bullets)? Nije valjda da verujete u te priče, oni nešto opasno spremaju’, rekao je on.

Povezano s ovom činjenicom, javna je tajna da se u Americi nalazi više od 800 logora, svi do jednog su već u potpunosti operativni i spremni da prime  “zatvorenike”.

Odabrano za Vas  Jelena Golubović sav novac reality showa stavila je u nekretninu vrijednu 300.000 eura: pobjegla iz grada u planine!

U logorima je već zaposleno i osoblje pod punim radnim vremenom, iako još nema interniranih zatvorenika. Tim logorima upravlja FEMA (Federalna agencija za upravljanje u vanrednim situacijama), a za primenu logora čeka se predsednički potpis na određeni zakon i proglašenje istog od strane Državnog tužioca da sve postane “pravno” osnovano – dakle po zakonu. U ovom kontekstu jedan od najvažnijih probrana je i tzv. Rex 84 program koji je osnovan s idejom da se zaustavi “masovni egzodus” ilegalnih stranaca koji bi prešli SAD granicu u Meksiku, odnosno, navodno, kako bi se ilegalni stranci sproveli u  centre FEMA.

 

 

Rex 84 program takođe omogućuje da se po potrebi mogu zatvoriti vojne baze i pretvoriti u zatvore.  Mnogi kampovi u blizini imaju i aerodrome, što ukazuje da je organizovan transport za masovnu deportaciju. Većina logora može udomiti oko 20.000 zatvorenika. Trenutno, najveći od tih objekata je na području Ferbanksa, Aljaska i može primiti oko 2 miliona ljudi.

 

Sve ove podatke izneo je specijalni agent FBI-ja, Ted Ganderson u intervjuu koji je dao je dao neposredno pre svoje smrti, ali to podaci nikada nisu dati javnosti, već je Ted Ganderson automatski diskreditovan i prozvan ‘ teoretičarom zavere’, iako je sva saznanja svetu preneo kako bi osvestio ljude na ono što nas sve zapravo čeka.

Ted Gunderson još je rekao kako elita planira novi totalitaristički režim popraćen genocidnim radnjama i da nam prethodi veliki progon.

 

(Izvor: dnevno.hr / Preuzeto sa: Kurir.rs)

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,314FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts