spot_img
Četvrtak, 19 svibnja, 2022
spot_img
HomeNovostiŠOK! BIVŠI NAČELNIK PRVI PUT OTKRIO KAKO SU UNIŠTENI DOKAZI UBISTVA PEVAČICE...

ŠOK! BIVŠI NAČELNIK PRVI PUT OTKRIO KAKO SU UNIŠTENI DOKAZI UBISTVA PEVAČICE Jelena nije ubijena tupim predmetom EVO KAKO JE UMRLA

-

Žarko Popović, nekadašnji načelnik odseka za krvne delikte, otkrio je šokantne detalje o smrti pevačice Jelene Marjanović.

– Marjanović je tog dana došao kod nas u službu da prijavi nestanak supruge, i njegova priča je bila dosta nelogična. Bio sam tada šef Odseka za uviđajno-operativne poslove PU Beograd, odmah sam obavestio načelnika Trećeg odeljenja da imamo čoveka sa sumnjivom i nelogičnom pričom. Došao je i ispričao da je sa suprugom i ćerkicom izašao da šeta nasipom. Kaže “ona je trčkarala ispred nas a ja sam ćerkicu držao za ruke i išli smo lagano za njom. Ona je u jednom trenutku nestala.” Kraj. Mislim da su mu tada kolege odredile 48 sati zadržavanja bez mnogo dokaza i činjenica – ispričao je Popović u jutarnjem programu Hepi televizije.

Objašnjava da ukoliko je nekome određeno zadržavanje od 48 sati i ne pronađu se dokazi, privedeni mora biti pušten iz pritvora, i ne može više biti privođen po istoj stvari. Kaže da mu je cela priča Zorana Marjanovića bila nelogična i misteriozna.

Žarko Popović
FOTO: PRINTSCREEN

– To je bila prva velika greška. Pušten je na slobodu posle 48 sati. U mojoj prvoj narednoj smeni javljeno je da je nađen leš u tom kanalu. Pretpostavili smo da je to to, ali u policiji moraš da se uveriš na bazi činjenica. Okrenuo sam tužioca i rekli su nam da mi to radimo. Poslao sam ekipu na lice mesta, tog dana je bilo 30 stepeni napolju. Vatrogasci su izvukli njeno telo iz vode i stavili ga u ležeći položaj pored kanala.

Odabrano za Vas  “VIDEO JE ĆERKU I UNUKA PA POČEO DA JAUČE” Potresni detalji tragedije kod Šapca: Majka i trogodišnji sin izgubili život, dvojica se trkala motorima, jedan poginuo, drugi POBEGAO

 

Kolega mi je javljao šta se dešava, na njenom telu nije bilo vidljivih povreda, ni kontaktnih sadržaja ispod noktiju i nigde nikakvih povreda, garderoba sva uredna onako kako je prijavljena, bez tragova cepanja i kidanja. Jedino su bile vidljive povrede u predelu temenog dela glave. Na odbukciji je utvrđeno da je ona bačena u kanal živa, jer su joj stomak i pluća bili puni vode, znači disala je pod vodom kad je ubačena u kanal. Zvanično, tu se uzrok smrti može napisati da je smrt prouzrokovalo gušenje, ugušenje kome su doprinele povrede, jer da nije bila tako snažno povređena u glavu mogla bi da izađe iz kanala – kaže Popović.

Nekadašnji načelnik odseka za krvne delikte objašnjava da je nastupio problem.

– Ona je položena na travnatu površinu, rekao sam kolegi da je prekriju nečim zbog muva i obavestili smo tužioca. Gospođa tužilac nam je rekla da trenutno ima saslušanje, privedena lica ima u Palati pravde i mora da ih sasluša i da malo sačekamo. To malo čekanje je trajalo tri sata – kaže Popović i dodaje da je Zoran Marjanović za to vreme bio na slobodi, jer je pušten iz pritvora nakon 48 sati zbog nedostatka dokaza.

Naglašava da je telo Jelene Marjanović tri sata stajalo na suncu čekajući tužioca.

– Usled visoke temperature nastupile su takve morfološke promene na njenom telu da nijedan biološki trag više nije mogao da se skine koji bi mogao biti validan u Tužilaštvu kao dokaz. Da su nam dali ovlašćenje da mi završimo uviđaj, završili bismo.

Popović tvrdi da je Jelena Marjanović doneta i bačena u kanal živa. Ističe i da ga niko nikada iz Tužilaštva nije pozvao, ali dodaje i da nema potrebe da ga zovu jer je obdukcijom utvrđeno šta je pravi uzrok smrti.

– Imala je povrede dugačke sa oštrim ivicama, nanete velikim nožem ili satarom. Imala je više takvih povreda u temenom delu glave, ništa po licu ili telu – kazao je Popović.

(Kurir.rs/TV Hepi)

Odabrano za Vas  Kako je Kosjerina ukrala šou na Evroviziji: Ovacije za našu voditeljku VIDEO

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,314FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts