spot_img
Četvrtak, 19 svibnja, 2022
spot_img
HomeZdravljeZašto liječnici skrivaju ovu tehniku za poboljšanje vida : učinite to, nemojte...

Zašto liječnici skrivaju ovu tehniku za poboljšanje vida : učinite to, nemojte dozvoliti da vam vid oslabi

-

Zašto liječnici skrivaju ovu tehnologiju za poboljšanje vida od nas: učinite to, nemojte oslabiti svoj vid
Ako imate problema s očima, pročitajte upute u nastavku. Za bolji vid morate vježbati očne mišiće. Ovom vježbom zadržat ćete dobar vid.

Jedan od najvažnijih organa su naše oči i trebamo ih čuvati koliko god možemo.To je organ koji opaža svjetlost. Sastoji se od optičkog sustava, živčanih elemenata, te pratećih i potpornih elemenata.Svi znamo što se događa kada ne nosimo naočale ili kontakte jer to stvara probleme s vidom kao što je zamagljen vid ili loša percepcija boja što otežava čitanje i vožnju ili se lako umarate kada koristite računalo ili telefon dulje vrijeme bez njih jer su vaši očni mišići i živci napregnuti zbog njihove stalne upotrebe tijekom određenog vremenskog razdoblja i zato su nam potrebne dobre naočale ili kontaktne leće kako bismo zaštitili naše oči i očuvali naš vid sigurnim i zdravim!

Odabrano za Vas  PARACETAMOL SE NE KORISTI NI ZA ŠTA, list bundeve je efikasniji od BRUFENA: Nestorović ponovo ima skandalozne izjave

Najčešći uzrok problema s očima kod odraslih i djece je slab vid zbog neispravljenih refrakcijskih grešaka.

Ove jednostavne vježbe pomoći će vam u održavanju optimalnog vida. Radite ovu vježbu prvo ujutro, prije spavanja ili kad god su vam oči umorne. Provjerite jesu li vam ruke čiste i opuštene. U ovom isječku iz emisije Zdravo, Leo, prikazana je jednostavna praksa masiranja akupunkturnih točaka na glavi, koja može poboljšati protok energije u očima i pomoći pri ublažavanju raznih tegoba poput stresa ili umora očiju.

Odabrano za Vas  Pedijatri spašavaju milijune dječjih života običnom juhom od mrkve: stoljetni recept

Vjerujemo da vam ovo nije teško a itekako će vam pomoći.

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,314FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts