Čola STIPSA OD ČOVEKA, odselio iz Beograda i EVO gde sada živi… Zarađuje milione, a na šta je spao… (FOTO)

dravko Čolić Čola je jedan od najpopularnijih pevača regiona, a on je pre nekoliko dana proslavio svoj rođendan i napunio je 70 godina. Čola se nalazi na samom vrhu scene, a svoju karijeru nije nikada gradio na skandalima i dramama, već isključivo trudom i radom. On je uvek bio veliki zavodnik, a dok je bio mlađiu bio je veliki srcelomac, i mnoge devojke su ludile za njim.

Tako ćemo mi u nastavku današnjeg članka kao što i možete da vidite popularnom pevaču Zdravkom Čoliću. On je čovek koji je defitivno obeležio poslednjih 30 godina na balkanskoj estradi. Jednostavno je cenjen i slušan, gde god da se poojavi, a njegovi koncerti su danima ranije rasprodati, u uvek se tražila jedna karta više za njegov nastup. Kao što smo rekli uvek je bio tiha patnja za sve žene šarmantan, lep sa prelepim pesmama, a većina žena je uvek bila na njegovim nastupima.

Ali, njegovo srce je predato samo jed noj ženi, koje se zove Sanja a koja je nastavvnica u jednoj Beogradskoj osnovnoj školi. Sa njom ima dve ćerke, koje su danas i odrasle devojke, a oni su pre 2 godine odlučili da se odsele iz Beograda. Oni su otišli u jednu totalnu nedođiju gde je popularni Čola platio skoro pa 2 miliona evra za izgradnju velike vile koja zadovoljava sve njihove prohteve. Međutim, ono što je specifično da nigde oko njih nema komšija, a imaju potpuni mir i tišinu tako da mogu odmoriti moazak i dušu. Koje je vaše mišljenje o pevaču Zdravku Čoliću Čoli?

Leave a Comment