Djevojka sama odgaja petero braća i sestara: Nisam htjela da im išta fali nakon smrti roditelja

Ova djevojka još od 17. godine samostalno podiže mlađu braću i sestre nakon što su izgubili oba roditelja od agresivne vrste raka.

 

Danas 21-godišnja Samantha Rodriguez već četiri godine je roditelj svojoj mlađoj braći i sestrama koje odgaja u Orlandu na Floridi.

 

Samantha se samostalno brine o šesnaestogodišnjoj Milagros, petnaestogodišnjoj Brendi, dvanaestogodišnjem Michaelu, devetogodišnjoj Belli i sedmogodišnjoj Destiny.

– Kada su roditelji umrli imala sam 17 godina. Oni su još uvijek bili djeca i netko se morao brinuti o njima.

 

Njihova majka Lisa Smith 2013. godine oboljela je od agresivnog raka grlića maternice, a samo tri godine nakon toga njihov otac Alekxander obolio je od limfoma i ubrzo preminuo.

Preporučeno za Vas  Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša!

 

Djevojka je ozbiljno shvatila ulogu staratelja

Tada je Samantha ozbiljno shvatila svoju ulogu staratelja, pa ih redovno vodi u školu, kod liječnika i na sportske aktivnosti.

Ujedno im pomaže i oko domaće zadaće, a nekako nalazi vrijeme i da studira dok ujedno radi kao konobarica kako bi izdržavala obitelj.

 

Želi biti poput svoje majke

– Naslijedila sam mnogo snage od svoje majke. Provodila sam mnogo vremena s njom i zato kada smo je izgubili sam znala da u svakom smislu te riječi želim biti kao ona. – rekla je.

 

U vrijeme kada se majka razboljela, Samantha je napustila školu kako bi se brinula o njoj, ali na obrazovanje ipak nije zaboravila, pa je prije nekoliko godina dobila i diplomu.

Preporučeno za Vas  “Tražim ovaj recept već godinu dana – SADA mogu uživati ​​u ovim pecivima”

 

– Kada sam shvatila da želim da moja braća i sestre postanu uspješni ljudi kada odrastu, shvatila sam kako se moram vratiti u školu i biti im primjer. Vrlo sam sretna, oni me zapravo čine sretnom jer su moja obitelj i ništa mi nije teško. – zaključila je ova hrabra djevojka u razgovoru za ABC News.

Related Posts

Svečana bela čorba za slave i praznike. Kuvam je redovno i uvek se sipa još jedan tanjir – VIDEO

Svečana bela čorba za slave i praznike. Uvek skuvam pun lonac pa je jedemo dva dana. Meni dovoljna kao obrok i uvek se sipa tanjir, dva više….

NEODOLJIVA, SOČNA I MEKA: Torta od piškota sa najlepšim kremom na svetu!

NEODOLJIVA, SOČNA I MEKA: Torta od piškota sa najlepšim kremom na svetu! Savršen recept kada vam se jede nešto baš baš lepo i slatko. Sastojci: 200 g…

Bez pečenja, bez jaja: Kremast savršen kolač sa grizom

Kremast kolač sa grizom – bez pečenja – bez jaja. Kremast kolač sa grizom – lagan, osvežavajuć kolač sa blagim ukusom vanile i pomorandže. Sastojci: 130 g…

MAMBA: Slatkiš koji ne smete da propustite – Najbrza torta bez pecenja

Mamba: Najbrza torta bez pecenja. Slatkiš koji ne smete da propustite. RECEPT 4 pakovanja piškota 400ml.čokoladnog mleka za kvašenje piškota 1 FIL 500ml.vode 500gr.miks crvenog voća 200-250gr.šećera…

“Tražim ovaj recept već godinu dana – SADA mogu uživati ​​u ovim pecivima”

Tražim ovaj recept za TIJESTO već godinu dana. SADA mogu uživati ​​u ovim pecivima. Sastojci: Brašno – 7 čaša Mleko – 1 čaša Voda – 1 čaša…

Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša!

Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša! Kako napraviti palacinke. Ove palačinke budu fine i meke i nisu ni malo gumene niti masne kada…

Leave a Reply