Neda Ukraden otkriva tajnu svog izvanrednog izgleda u 71. godini.

Neda Ukraden, jedna od starijih pjevačica na našoj estradi, uvijek privlači pažnju javnosti svojim izgledom. Bez obzira na brojne kritike i smijeh, Neda otkriva tajnu svog izvanrednog izgleda u 71. godini.

Neki kritičari smatraju da Neda pretjeruje s estetskim korekcijama, da nije prihvatila svoju starost i da se ponaša neprimjereno za svoje godine. Bez obzira na to, ona ne prestaje s radom na sebi, jer, kako kaže, njen izgled diriguje njenim emocijama. Kada je zadovoljna svojim izgledom, ona je sretna.

Neda je otkrila da nije sve u estetskim korekcijama. Svako jutro ona radi različite vježbe, ne samo za tijelo, već i za disanje i unutrašnju ljepotu. Svakodnevno radi čučnjeve i trbušnjake, a također se trudi jesti hranu koja ne dovodi do debljanja. To je, kako tvrdi, tajna njenog vitkog stasa.

Bez obzira na godine, Neda ostaje inspiracija mnogim mlađim kolegicama na estradi, posebno onima koje su zanemarile svoj izgled i dobile na težini. Neda je oduvijek održavala konstantnu težinu, što je dokaz njene discipline i posvećenosti. Bez sumnje, ona je dokaz da ljepota i vitalnost ne poznaju godine.

 

Leave a Comment