Iako ih dijeli 97 godina razlike, ovi susjedi su postali pravi prijatelji

Između Mary i Benjamina je čak 97 godina razlika, ali su ovo dvoje susjeda postali jako dobri prijatelji te su tijekom pandemije provodili mnogo vremena jedno s drugim. 

Mary ima 99 godina, a Benjamin samo 2, no to ih nije spriječilo da postanu bliski prijatelji.

„Benjamin je tek napunio dvije godine te smo bili susjedi s Mary mnogo prije nego je on rođen“, rekla je Sarah Olson, Benjaminova mama.

Olsensi nisu viđali Mary često, ali nakon što je stigla pandemija prošle godine, ona i njezina obitelj morali su češće ostajati kod kuće te su proveli više vremena igrajući se u dvorištu tako da su imali priliku bolje upoznati Mary, koja je bila u susjednom dvorištu.

Benjamin je učio hodati i pričati i kako je rastao počeo se igrati s Mary.

„Otrčao bi do Mary kada bi ju vidio u dvorištu te bi joj donosio loptu“, rekla je Sarah.

„Ona je tada stvorila igru koju zovemo Ping Ball u kojoj joj Benjamin donese loptu, a Mary svojim štapom posegne iza naše ograde i vrati Benjaminu loptu.“

„Ona je samo Mary, ili, kako ju je prošlih nekoliko dana zvao – Mimi“, rekla je Sarah, „Igrali bismo se unutra i on bi počeo zazivati ‘Mimi, Mimi’ i onda bi išli van tražiti Mimi.“

„Ona bi viknula ‘Hej, Benjamine’ kada bi ga ugledala i to je bilo zaista divno gledati“, rekla je.

Susjedi prijatelji 2
Foto: Faithpot.com

Ispada da je to bilo ono što je Mary bilo prijeko potrebno dok je bila izolirana za vrijeme pandemije.

„Saznali smo koliko se raduje njegovoj igri u dvorištu i koliko ju je Benjamin nekako držao aktivnom tijekom pandemije kada nije mogla viđati nikog drugog“, rekla je Sarah.

Leave a Comment