Jelena Karleuša traži smrtnu kaznu za masovnog ubicu iz Mladenovca!

Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu, gdje je objavila fotografiju masovnog ubice iz Mladenovca i zatražila smrtnu kaznu za njega.

Ovo je još jedna u nizu jezivih tragedija koje su zadesile Srbiju u protekla dva dana, a brojne javne ličnosti su na svojim profilima na društvenim mrežama izrazila tugu i nevjericu ovim povodom.

– Mislila sam da nikada ovo neću napisati, ali ovo stvorenje ne zaslužuje da živi i da se jednog dana vrati u zajednicu – napisala je ona i dodala:

 

– Ovo stvorenje i monstrum ne može biti rehabilitovan i zato zaslužuje smrtnu kaznu. Neko ko oduzme tolike živote iz obesti, iz ludila, ne zaslužuje život i njegovo postojanje na ovoj planeti nema više svrhu.

Podsjetimo, u terorističkom napadu koji se dogodio u četvrtak uveče u Mladenovcu, u selima Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmoro ljudi. Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, i još jedan mladić (21) a ima 13 ranjenih, saznaje Telegraf.rs.

 

Prema informacijama, U. B. je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim sjeo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu.

Napadač je uhapšen nakon osmočasovne potjere u selu kod Kragujevca.

.

 

 

.

.

.

(Telegraf.rs)

Leave a Comment