KAKO SE RAZVELA, TOTALNO SE OTELA KONTROLI – Ministrica Dijana Kisić uhvaćena u žestokom noćnom provodu – U DRUŠTVU JE SA OSOBOM KOJU SVI ZNATE! DRUŠTVENE MREŽE GORE (FOTO)

Danas svi mi živimo u vremenu u kojima su političari, na veliku žalost u javnost mnogo poznatiji i popularniji od recimo glumaca ilui pevača, a to posebno pokazuju primeri Aleksandra Vučića ili Ane Brnavić, pa ne primer Milorad Dodik, a tu su i neki parlamentarci, ako i ministri u vladama.

Jako često svi mi zamišljamo političare kao stare i kao van svih modernih stvari koje se dešavaju u svetu, ali istina nije baš takva, jer se mnogi od njih danas koriste društvenim mrežama, i kao influenseri utiču na svoje biračko telo. Svakodnevno pojavljivanje u medijima i na društvenim mrežama nosi i veći rizik od skandala i afera, mada su nekada i skandali mnogo unosniji i podižu rejting, nego kada se radi sve po pravilima i po zakonu. To najbolje pokazuju slučajevi mnogih pevačica, starleta, a danas za vas donosimo jednu priču o ministrici u vladi Srbije, Dijani Kisić Tepavčević.

Ona je neko ko je često u medijima u poslednje dve godine i više, kada je krenula pandemija korona virusa i kada je ona postala deo kriznog štaba Srbije, da bi danas bila ministrica u vladi Srbije. Pre par dana ona je zapalila društvene mreže sa jednom slikom na kojoj se vidi sa kime Dijana ide u provod. Ona je izašla u jedan jako otmjen i poprilično skup beogradki restoran, a to nije moglo proči nezapaženo.

Na Instagramu je svanula slika ne samo ministrice Kisić Tepavčević nego je s njom bila i slavna voditelica Jovana Jeremić. Uz sliku je napisala i kako je bila u društvu sa lepim, snažnim i obrazovanim ženama, a ovaj sudar svetova je postao glavna tema barem za jedan dan u javnosti.

Leave a Comment