MAJKA PREKIDA SVE ODNOSE SA SVOJIM NASLJEDNIKOM: Agresivno me napao, prijetio gušenjem i nasilno me oborio!

Razbijena duša i srce preplavljeno tugom, na svetlost dana iznosim tragičnu činjenicu da je dalji životni put mog sina Miloša, po mom mišljenju, nepovratno skrenuo. Njegova prisutnost u mom životu mi više ne donosi ni malo radosti, niti želje za komunikacijom. Odlučila sam da ga potpuno izbrišem iz svog života, iako ova odluka može označiti i kraj mog sopstvenog života – započinje svoju priču za Kurir Vera Zorić (61), žena iz Novog Sada, koja tvrdi da ju je njen jedini sin Miloš (30) napao i prisvojio njenu imovinu vrednu 12.000 evra.

Ova junačka samohrana majka priča da ju je njen sin posetio nedeljom ujutro, s namerom da dobije novac.

Pokušao je da me uguši

Čim je zakoračio unutra, zahtevao je od mene 6500 evra, usred hodnika. Objasnila sam mu da novac nije kod mene, već je bezbedno deponovan u banci. Tada je zaključao vrata stana, a moja muka je tek tada počela. Udario me je rukama i pesnicama, pokušao da me uguši, gurao mi je glavu dole, prisilno mi je stavljao ruke u usta dok mi usne nisu pukle, oborio me na krevet, a potom me zapretio gušenjem koristeći posteljinu na kojoj sam odmarala.

Rekao mi je: “Poslušaj šta ću ti reći. Ako mi odmah ne daš, ubiću te, pažljivo razmisli o svom sledećem koraku” – sa teškoćom je izgovorila Vera, zastala je i počela plakati.

Leave a Comment