Medicinska sestra saznala da joj nešto jezivo RASTE u stomaku: Ima ZUBE i kosu, ali nije beba

Medicinska sestra saznala da joj nešto jezivo RASTE u stomaku: Ima ZUBE i kosu, ali nije beba

Medicinska sestra Džejmi Konvel (28) iz Teksasa bila je šokirana kada je saznala da na njenom jajniku raste tumor težak oko 10 kilograma, koji ima kosu i zube.

Zanimljivo je da je Džejmi godinama pokušavala da smrša, objašnjavajući da nije mogla da izgubi kilograme bez obzira koliko se trudila, uprkos tome što je bila na nizu strogih dijeta, uključujući keto. Takođe je vežbala dva puta dnevno.

Da stvar bude još gora, ona je pre dve godine počela brzo da dobija još više na težini, što je bilo u kombinaciji sa mnoštvom novih zabrinjavajućih simptoma, uključujući mučninu.

Zabrinuta, odlučila je da potraži savet od lekara, koji su na kraju otkrili bizaran uzrok njenog stanja: ogroman tumor jajnika od oko 10 kg koji je potpuno progutao njen desni jajnik, pošto je rastao u njenom telu tokom čitavog života.

Preporučeno za Vas  Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša!

Džejmi je nedavno progovorila o svojoj šokantnoj dijagnozi i otkrila dramatičnu fizičku transformaciju koju je doživela nakon uklanjanja tumora. To joj je konačno omogućilo da smrša zapanjujućih 46 kg za nekoliko meseci.

Objašnjavajući svoju odluku da zatraži pomoć od doktora nakon toliko godina borbe sa težinom, medicinska sestra je rekla da je to učinila tek kada je počela da doživljava druge simptome za koje je shvatila da su verovatno pokazatelj da nešto nije u redu.

– Sagnula bih se da zapertlam cipelu i bilo bi mi muka, što sam smatrala normalnim kod gojaznih ljudi. Proverila sam krvnu sliku da bih se uverila da je sve normalno i da li su mi bela krvna zrnca u normali – rekla je.

Lekari su preporučili da se podvrgne istraživačkom postupku, što bi im omogućilo da bolje identifikuju izvor njenih zdravstvenih problema; stavljena je pod anesteziju za operaciju, dok je njena majka imala kontrolu nad svim odlukama koje bi mogle da budu donete.

Preporučeno za Vas  Kako ja pravim palačinke koje se uopšte ne lepe za tiganj! Brzo, lako i ukusno…

Tokom ove procedure lekari su pronašli tumor, koji su odlučili da uklone, zajedno sa njenim desnim jajnikom, zbog straha da je izraslina mogla biti kancerogena.

– Bila sam pod anestezijom, ali sam bila sa svojom mamom koja je donosila bilo kakve odluke umesto mene. Doktorka je ušla i rekla joj da imam ogroman tumor u stomaku koji mi je progutao desni jajnik. Pitao je da li mogu da ga uklone i moja mama je pristala, tako da su mi uklonili tumor zajedno sa desnim jajnikom. Rekla mi je za tumor i da nisu sigurni da li je benigni. – priseća se Džejmi.

Ona je nastavila da često objavljuje snimke na TikTok-u, tako da se jasno može videti neverovatna transformacija kroz koju je prošla. (objektiv.rs)

Related Posts

Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša!

Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša! Kako napraviti palacinke. Ove palačinke budu fine i meke i nisu ni malo gumene niti masne kada…

Kako ja pravim palačinke koje se uopšte ne lepe za tiganj! Brzo, lako i ukusno…

Kako ja pravim palačinke koje se uopšte ne lepe za tiganj! Brzo, lako i ukusno… Od ove smese dobijete 10ak palačinaka, a naravno da možete napraviti i…

Šnicle u saftu mekane kao puter: Sigurno najmekša junetina koju smo probali

“Juneće šnicle, za razliku od telećih, moramo malo duže termički obrađivati i da bi bile potpuno mekane moramo ih dinstati određeno vrijeme. Naše su ispale mekane kao…

TORTA EGIPĆANKA: Prepuna fila, mekanih kora, neodoljivog ukusa!

TORTA EGIPĆANKA. Prepuna fila, mekanih kora, neodoljivog ukusa! Sastojci Grilijaz – 200 gr secer – 200 gr lesnjaci Za kore 3x – 4 belanca – 4 kasike…

ZA OVE KIFLICE SVI TRAŽE RECEPT: Gotove za 10 minuta, na potpuno drugi način

ZA OVE KIFLICE SVI TRAŽE RECEPT. Gotove za 10 minuta, na potpuno drugi način. Sastocji: – 750 gr brašna – 150 gr putera – 3 kašike secera…

Neodoljiva GRČKA TORTA s plazmom, cokoladom i orasima

Topi se u ustima. Neodoljiva GRČKA TORTA s plazmom, cokoladom i orasima. Sastojci Za kore: – 14 bjelanca – 22 kašike šećera – 14 kašika mljevenog keksa…

Leave a Reply