Miroslav Ilić doneo konačnu odluku o nasledstvu: „Draga Gordana i deco, jedno vam se kunem…“

Sada, kada je utvrđeno da je „slavuj iz Mrčajevaca“ Devinov biološki otac, postavlja se pitanje nasledstva. I dok neki smatraju da Devin od oca i neće zahtevati ništa materijalno, pevač ima jasan stav po tom pitanju.

Ilić je nakon presude uložio žalbu po hitnom postupku jer dok je živ ne želi da prizna Devina, kao ni da mu da deo porodičnog nasledstva, koje želi da ostavi sinu i ćerki, koje je dobio u braku sa suprugom Gordanom.

„Miroslav je poludeo kada mu je stigla presuda. Nije mogao da veruje, da iako nije dao DNK na analizu, da je sud doneo ovakvu odlukau. Njegova supruga i on istog dana su seli sa advokatom da vide šta i kako dalje. Miroslav je okupio celu porodicu i rekao da ne brinu, da je podneo žalbu i da dok je on živ neće priznati Devina za sina“, otkrio je izvor za „Star“ i dodao:

„Zakleo se pred ženom decom i unucima da svo nasledstvo ide njima i da ne moraju da brinu. Devina neće priznati jer ne želi da mu da ni najmanji delić nasledstva“, prenosi gorepomenuti izvor pevačevu konačnu odluku.

Leave a Comment