Mitrović iznenada otkriva: KRAJ ZADRUGE, ali početak Novog Rijalitija!

Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink Media Group, iskoristio je svoju posetu Beloj kući da obavesti zadrugare o novostima, baš kako je i predvideo na svom Twitter profilu. Okupio je sve za crnim stolom i uputio im važnu poruku.

Hajde da započnemo s malo uvoda, s obzirom da smo se danas već sreli, ova poseta je bila neplanirana, ali sam ovaj razgovor planirao. Želeo sam da vas sve lično sretnem i utvrdim da li možete da izdržite ono što sam zamislio. Moramo ovu situaciju javno rasvetliti. Mislim da trenutno imamo oko 750, 800 hiljada gledaoca. Naš razgovor će se odvijati pred velikim televizijskim auditorijumom na način koji bi trebao biti obavezujući, ali pre toga želimo da minutom ćutanja odamo počast onima koji su tragično izgubili živote – izjavio je Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, a zadrugari su se zajedno sa njim podigli i odali počast.

Tokom ovog susreta, Željko je otkrio svoje razmišljanje o zaustavljanju produkcije Zadruge i pokretanju novog formata rijalitija.

Nakon što je Mitrović napustio scenu, Car i Miljan su imali diskusiju na ovu temu.

  • Primetiš da je spomenuo novi format, i trebalo bi, ne bi trebalo da se ova deca više izlažu ovome – rekao je Car, a potom dodao:
  • Dođe ova mala Valentina samo da nervira ljude u kući.

Leave a Comment