“Monstrum Je Zatro Moju Lozu”: Ispovest Žene Kojoj Je Nermin Sulejmanović Ubio Muža I Sina, A Nju Teško Ranio – Lako i Fino

“Monstrum Je Zatro Moju Lozu”: Ispovest Žene Kojoj Je Nermin Sulejmanović Ubio Muža I Sina, A Nju Teško Ranio

“Monstrum je zatro moju lozu”: Ispovest žene kojoj je Nermin Sulejmanović ubio muža i sina, a nju teško ranio

U ponedeljak, 11. decembra, navršila su se četiri meseca otkako je Nermin Sulejmanović zverski, uživo prenoseći na Instagramu, iz pištolja ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, piše “Avaz” Nakon toga je zločinac u krvavom pohodu u Gradačcu ubio i 23-godišnjeg Denisa Ondera, a onda pred kućom i njegovog oca Đengiza (55), a četiri metka sasuo je u Denisovu majku Harisu.

Ova 54-godišnjakinja je preživela. Jedanaest dana je bila u komi, imala je četiri teške operacije, a danas živi sama u kući u Industrijskoj zoni u Gradačcu, uz tablete za smirenje i one protiv bolova u celom telu. Ekipa “Avaza“ u ponedeljak je posetila Harisu u njenoj kući.

“Hvala vam što ste došli, jedini ste. Uz dužno poštovanje prema svemu što je proživela, pa onako ubijena, o nesretnoj Nizami Hećimović svi govore, ne zaboravljaju je. Mog sina Denisa, koji je imao 23 godine, radio od kuće za jednu kompaniju, pazio s kime se druži, kupio stan i planirao ženidbu, i mog supruga koji se bavio uvozom i izvozom robe u BiH, pa je ubijen pred kućnim pragom, retko ko spomene”, kaže ona.

“Ubica je uništio moj život, lečim se, rane polako zaceljuju, ali moja je duša ostala ranjena, ubijena. Monstrum je zatro moju lozu, kuća mi je prazna”, plačnim glasom govori Harisa Onder.

Ona je kobnog dana gledala ubici u zakrvavljene oči dok je divljao, vikao, a potom joj ubio muža u dvorištu, pred njenim očima. Kako kaže, nikada neće moći da izbriše tu strašnu sliku. Tada je cev pištolja okrenuta ka njoj i upucao je s četiri metka u stomak, grudi i kičmu.

Danas živi bez levog bubrega, slezine, pola debelog creva, s trećinom i repom pankreasa. Sva “zakrpljena”, kako kaže. Zahvalna je Alahu, ističe, što joj je dao još jednu priliku za život, i tuzlanskim lekarima.

“Hvala mojim komšijama, porodičnim prijateljima, hvala vama. Ja svoju tugu i bol nosim kako mogu. Oni koji je trebalo da otvore moja vrata, pa me pitaju kako sam, kako mi je zdravlje, a nisu, njima na čast. Ima neko ko će nama svima suditi. Ne desilo se ovo nikome”, kaže Harisa Onder.

“Pacijentkinja je preživjela tešku traumu, bila je svedok ubistva muža. Tada je i sama zadobila više prostrelnih rana. Danas u oporavku ima psihičke smetnje u vidu teške depresije, teskobe i napetosti, potištenost, tugu, osećaj beznađa i povremene želje da ne živi više”, napisali su neuropsihijatri o zdravstvenom stanju Harise Onder. (Telegraf.rs)

Related Posts

Moj čuveni RECEPT za koji sam dobila nagradu.Samo brašno voda i so, pa preli uljem.Brzo Lako i Ukusno

Moj čuveni RECEPT za koji sam dobila nagradu.Samo brašno voda i so, pa preli uljem.Brzo Lako i Ukusno SASTOJCI 300ml. voda 1 kašičica soli 600gr. brašno Za…

SPANAKOPITA – pita sa špinatom i sirom

Pita sa špinatom i sirom: savršena za proljetni ručak ili večeru Proljeće je idealno doba za uživanje u svježim, zelenim namirnicama, a pita sa špinatom i sirom…

Kako da napravite brzi najukusniji burek kao u buregđinici ali od kupovnih jufki.

Kako da napravite brzi najukusniji burek kao u buregđinici ali od kupovnih jufki. recept: 500g gotovih jufki 500g mljevenog mesa 1 glavica luka 2 kašike prezle 50ml…

NAJBOLJI RECEPT ZA BATAKE: Tajna je u marinadi od začina, meda i ulja…

NAJBOLJI RECEPT ZA BATAKE: Tajna je u marinadi od začina, meda i ulja… Za još bolji ukus mesa pre pečenja ga propržite. Sastojci: 2 pileća bataka 4…

Fantastično univerzalno tijesto – ČUVA SE DANIMA U HLADNJAKU!

Ovo praktično tijesto može da stoji u vašem frižideru nekoliko dana, spremno za upotrebu kad god zaželite nešto ukusno! Savršeno je za razne slasne i slane delicije….

Ludo univerzalno testo za sva peciva, koje stoji u frižideru nekoliko dana

Ludo univerzalno testo za sva peciva, koje stoji u frižideru nekoliko dana Sastojci: – 1,1kg brašna (+- 50g) – 250ml mleka – 400ml jogurta – 25g svežeg…