Kutty

Ostalo

Naš reper pokazao šta je uradio za svoj komšiluk, ljudi ne veruju da je dao svoje pare za to (VIDEO)

Reper MC Stojan na svom TikTok profi oduševio je fanove gestom.

 

 

 

 

Naime, on je objavio da je svojim komšijama asfaltirao ulicu, a njegov minuli rad korisnici pomenute mreže pozdravili su sa oduševljenjem.

 

 

 

 

 

 

"Šta ste vi danas dobro uradili?" - rekao je Stojan uz snimak asfalta.

 

"Bravo", "Svaka ti čast", "Ti si naš ponos", bili su neki od komentara.

 

  @mcstojan_14 Šta ste dobro uradili ovih dana ? :) #fy #fyp #fypシ #foryou #foryoupage ♬ original sound - MC Stojan    

 

 

Da podsetimo, Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan osvojio je glumicu Olju Lević, koja otkako se pojavila na javnoj sceni krije ljubavni život.

 

 

 

 

 

 

Naime, ona je isticala da joj je posao na prvom mestu i da nema vremena za emotivni život, ali je sada ipak uplovila u emotivnu vezu.

 

Kako se navodi, MC Stojan i Olja već neko vreme uživaju u romansi.

 

- Njih dvoje imaju lepu priču, ali ne žele da se eksponiraju i vode računa da ne upadaju u oči. Zaljubljeni su do ušiju i već se spremaju za letovanje. Bliski prijatelji znaju da su u vezi i podržavaju ih. Ja sam ih juče video zajedno u gradu. Marko je baš odlepio za njom, a ni ona nije imuna. Slatki su zajedno, nadamo se da će da potraje - kaže Oljin prijatelj i dodaje da su nedavno zajedno proslavili njen rođendan.

 

Glumica je nedavno za medije priznala da je došlo vreme za ljubav.

 

- Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima. Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to - rekla je ona.

 

(Kurir)