OSTAVILA PETORO DECE I OTIŠLA NA ODMOR SA DEČKOM: Mališani su živeli bez hrane, u prljavštini!/Teksasa

Chrystal Walraven, sada prijeti 20 godina zatvora zbog zanemarivanja djece, 12-godišnjeg i 10- godišnjeg sina te tri kćeri u dobi od šest i tri godine te 15 mjeseci.

OSTAVILA PETORO DJECE I OTIŠLA NA ODMOR SA DEČKOM: Mališani su živjeli bez hrane, u prljavštini!/Teksasa

Majka iz Teksasa ( 28), ostavila je svoje petoro maloljetne djece u avgustu prošle godine same kod kuće i “pobjegla” na odmor s dečkom van države, tačnije u Mirtl Bič u Južnoj Karolini.

Krisal Volrejven sada prijeti 20 godina zatvora zbog zanemarivanja djece, 12-godišnjeg i 10- godišnjeg sina i tri ćerke starosti od šest, tri godine i 15 mjeseci.

Najmlađa djevojčica izgledala je mrtva u krevetiću, s prekrivenim ustima, no kada su je otkrili i “prodrmali”, vidjeli su da je živa. Iz kuće je izlazio strašan smrad, opisali su policajci i radnici socijalne pomoći koji su došli na poziv učitelja kojemu je bilo sumnjivo što su djeca rekla kako ostaju dugo budna kako bi najmlađoj sestrici promijenili pelenu, javlja Daily Mail.

Dvije djevojčice starosti od šest i tri godine izgledale su zapušteno i kao da se nisu okupale danima, a kuća je bila u neredu i prljavštini. Policajci su pronašli i prljave pelene u ormarima, mrlje na tepihu i muhe u kuhinji.

Učitelj je kontaktirao i muškarca koji je naveden kao otac djece, ali rekao mu je kako se odselio prije nekoliko nedjelja i više ne živi u Teksasu, a o djeci, dok je majka na odmoru, brine komšinica.

Ali, ona je tvrdila policiji kako nije znala koja je situacija u toj kući i šta se tačno događa, iako je noć prije dolaska policije, djeci pripremila večeru.

Ostale komšije rekle su kako nisu primijetili ništa neobično “jer su se deca često igrala napolju i do ponoći” pa su mislili kako je majka djece na poslu. (Espreso.co.rs/Večernji.hr)

Leave a Comment