Pacijent preminuo tokom intimnog odnosa sa medicinskom sestrom…

Pacijent umro za vrijeme ljubavnog susreta s medicinskom sestrom…

Medicinska sestra Penelopa Vilijams (42) izgubila je posao nakon što je otkriveno da je imala ljubavnu vezu sa pacijentom koji je, nažalost, preminuo za vrijeme seksualnog odnosa s njom na parkiralištu bolnice u Reksamu, u Velsu. Vilijamsova je započela ovu tajnu vezu godinu dana prije sa muškarcem koji je dolazio u bolnicu na tretmane dijalize. Tragično, muškarac je umro od srčanog udara tokom njihovog noćnog susreta u januaru prošle godine.

“Preminuo je uslijed srčane slabosti i kronične bolesti bubrega prouzrokovane medicinskim događajem,” izvijestio je britanski Tajms.

Preporučeno za Vas  Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša!

Nacionalni Savjet medicinskih sestara i babica (NMC) pokrenuo je istragu nakon što je saznao da Vilijamsova nije odmah pozvala hitnu pomoć. Umjesto toga, zvala je kolegicu koja joj je naložila da hitno zove pomoć, ali medicinska sestra je bila u šoku i samo je plakala.

Na kraju, hitnu pomoć je pozvao drugi kolega. Kada su stigli, zatekli su pacijenta delimično obnaženog i bez životnih znakova.

Vilijamsova je policiji izjavila da je otišla da se sastane s njim nakon što joj je poslao poruku na Facebooku da se ne osjeća dobro. Navela je da su proveli samo “30 do 45 minuta” na zadnjem sjedištu njegovog automobila i da su samo razgovarali.

Preporučeno za Vas  Bez pečenja, bez jaja: Kremast savršen kolač sa grizom

“Pacijent je počeo da stenje i iznenada umro,” rekla je na prvom saslušanju u februaru.

Međutim, kasnije je priznala da su bili u vezi godinu dana i da su se te noći našli radi seksualnog susreta. Nedugo nakon toga, dobila je otkaz.

“Postupci gospođe Vilijams predstavljaju značajno odstupanje od standarda koji se očekuju od stručne medicinske sestre i suštinski su nespojivi sa njenim zadržavanjem u registru. Komisija je ocijenila da su postupci gospođe Vilijams bili toliko ozbiljni da bi dozvola za nastavak rada narušila povjerenje javnosti u ovu profesiju i u NMC kao regulatornu instituciju,” saopćio je Nacionalni Savjet medicinskih sestara i babica.

Related Posts

Svečana bela čorba za slave i praznike. Kuvam je redovno i uvek se sipa još jedan tanjir – VIDEO

Svečana bela čorba za slave i praznike. Uvek skuvam pun lonac pa je jedemo dva dana. Meni dovoljna kao obrok i uvek se sipa tanjir, dva više….

NEODOLJIVA, SOČNA I MEKA: Torta od piškota sa najlepšim kremom na svetu!

NEODOLJIVA, SOČNA I MEKA: Torta od piškota sa najlepšim kremom na svetu! Savršen recept kada vam se jede nešto baš baš lepo i slatko. Sastojci: 200 g…

Bez pečenja, bez jaja: Kremast savršen kolač sa grizom

Kremast kolač sa grizom – bez pečenja – bez jaja. Kremast kolač sa grizom – lagan, osvežavajuć kolač sa blagim ukusom vanile i pomorandže. Sastojci: 130 g…

MAMBA: Slatkiš koji ne smete da propustite – Najbrza torta bez pecenja

Mamba: Najbrza torta bez pecenja. Slatkiš koji ne smete da propustite. RECEPT 4 pakovanja piškota 400ml.čokoladnog mleka za kvašenje piškota 1 FIL 500ml.vode 500gr.miks crvenog voća 200-250gr.šećera…

“Tražim ovaj recept već godinu dana – SADA mogu uživati ​​u ovim pecivima”

Tražim ovaj recept za TIJESTO već godinu dana. SADA mogu uživati ​​u ovim pecivima. Sastojci: Brašno – 7 čaša Mleko – 1 čaša Voda – 1 čaša…

Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša!

Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša! Kako napraviti palacinke. Ove palačinke budu fine i meke i nisu ni malo gumene niti masne kada…

Leave a Reply