Pjevač Jon Bon Jovi otvorio tri restorana u kojima siromašni mogu besplatno jesti

Pjevač Jon Bon Jovi je otvorio tri restorana u kojima siromašni i beskućnici mogu besplatno jesti. Na jelovniku nema cijena i svi su dobrodošli!

On je s ljubavlju svog srca i duše otvorio Jon Bon Jovi Soul Foundation koja nastoji „prekinuti ciklus siromaštva, gladi i beskućništva”.

Jedan od projekata navedene organizacije jest otvaranje JBJ Soul Kitchen (kuhinja duše), u kojoj potrebiti mogu besplatno jesti.

2011. godine otvoren je prvi restoran u New Jerseyju. Šest godina kasnije, otvoren je još jedan. 2019. godine otvoren je treći restoran. 

Jon Bon Jovi otvorio restorane 1

Na meniju nema cijena te su svi dobrodošli. Ljudi mogu donirati novac (ako žele) kako bi pomogli s prehranom potrebitih. U restoranu rade volonteri.

U navedenim je restoranima do sada posluženo nekoliko stotina tisuća obroka. Oni kojima je najviše potreban topao obrok imaju prednost.

Jon Bon Jovi otvorio restorane 2

„Za našim su stolom svi dobrodošli. Nudimo prirodne sastojke i poštovanje, piše u restoranu.

Na meniju su zaista primamljivi obroci s domaće uzgojenim sastojcima.

Otvaranje trećeg restorana
Jon Bon Jovi prilikom otvorenja trećeg restorana, Foto: People

Jon Bon Jovi nije samo zvijezda na pozornici, nego svojim zlatnim srcem pokušava pomoći onima kojima je to najviše potrebno. On tako širi Božju ljubav i dobrotu. Zaista je prava inspiracija.

Ovaj članak je prvi put objavljen 30. studenog 2019.

Leave a Comment