PREKINUT KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA U ZADRU! Nećete verovati ČIME SU gađali legendranog pevača dok je pevao – OVO NIKADA DO SADA NIJE DOŽIVEO!

Veliki uspeh i karijera Zdravka čolića se meri po velikom broju prodanih ploča i CD primeraka, te enormnim brojem koncerata koji rasprodaju čitave stadione. Bio je najistaknutija zvezda za vreme bivše Jugoslavije, ali je njegova popularnost ostala zastupljena i na svim novim teritorijama koje su nastale.

Mnogo je godina prošlo i promenilo se mnogo toga, ali pevač je ostao jedno od najistaknutijih imena sa naše domaće scene i dan danas važi za jedno od najpopularnijih pevača sa naših prostora. Iako se već više od 4 decenije pojavljuje na estradnoj sceni do sada se nije pojavio niti jedan ozbiljan pjevač koji bi mu mogao parirati niti predstavljati prijetnju njegovoj poziciji pop legende.

Tokom prethodnih dana, Čola je nastupio u Zadru i tom prilikom ponovo je napravio pravi spektakl, a tokom samog nastupa dogodila se jedna sasvim nepredviđena i neuobičajna scena zbog koje je morao prekinuti svoj nastup. Čolin koncert trajao je više od tri sata, a tokom tog vremena uspio je otpevati neverovatnih 46 numera.

 

“Ne osećate teret ni godina ni kostiju ni mišića kad su ispred vas hiljade ljudi stopljeni s vama, u istoj vibraciji. Ne verujem da postoji ijedan posao ili poziv u životu koji toliko deluje kao eliksir mladosti kao što je pevanje pred publikom” – kazao je Čola uoči koncerta, a sudeći po komentarima, možemo reći da je itekako opravdao punu dvoranu te da je ponovo napravio koncert za pamćenje. 

Leave a Comment