PREVARILA JE MUŽA SA SVEKROM, A ONDA JE UMRLA: Sin (8) je video UBICU, ali ćutao je zbog 1 STRAŠNE STVARI…

Slučaj ubijene Nikol Montalvo (33) iz Orlanda i posle godinu dana pretvorio se u Gordijev čvor i nema naznaka da će se uskoro odmrsiti. Jedina šansa je devetogodišnji sin Nikol koji je navodno sve video ali ne želi da ispriča šta se desilo.

Nikol je ubijena nakon što je u okviru porodice otkriveno da je muža Kristofera Ortegu Riveru (32) prevarila sa svekrom Anhelom (57). Dve nedelje kasnije policija je saznala da je Nikol ubijena, prenosi knews.com.

Svi u kući, uključujući i svekrva i ispostaviće se, glava porodice Vanda Rivera (60) privedeni su. Policija je tek posle nekoliko dana pronašla delove tela u šumi udaljenoj 20 kilometara od kuće Riverinih. Policajci su morali da skupljaju delove tela jer ih je bilo najmanje desetak koliko su bili razbacani.

Za ubistvo su optuženi otac, majka i muž. Troje članova porodice Rivera proveli su nekoliko meseci u pritvoru pre nego što su uz kauciju pušteni na slobodu do suđenja.

Svako od njih imao je motiv. Muž Kristofer bio je labilna ličnost koja je nekoliko meseci pre smrti Nikol pretukao dva puta u kući. Oba puta ju je spasao od linča zaljubljeni svekar, piše Orlando Sentinel.

Anhel Rivera možda ju je ubio jer ga je posle nekoliko seksualnih odnosa Nikol trajno odbila konstatujući kako više voli supruga i pored zlostavljanja i nikad ne bi mogla da bude s njim.

Na kraju, tu je i svekrva Vanda koja je od početka useljavanja Nikol u kuću Riverinih vodila glavnu reč o svemu i nikada je nije prihvatila. Kada je saznala za prevaru i neverstvo muža Anhela, Vanda mu je zapretila, kako je rekao na sudu, da će ga jednom ubiti zbog toga.

Spomenuli smo sud. Rivere su već tri meseca pred porotnicima i slučaj nikako da odmakne. Glavni adut tužilaštva je devetogodišnji sin Nikol Montalvo koji je navodno video šta se sprema njegovoj majci, kao i ko ju je ubio.

Kako su ga odmah posle ubistva odveli iz Centra za socijalni rad Orlanda i on već godinu dana nema kontakt sa ocem, dedom i babom, niti će imati više, ne postoji razlog da se dete ne otvori i ispriča sve.

Ipak, sin i dalje ćuti. Da li zbog straha od odmazde ili što ne želi da neko od voljenih članova porodice ode doživotno u zatvor, niko ne zna, ali on još nikom nije ispričao šta je video. Zbog svega je slučaj ubistva Nikol Montalvo i dalje na početku i pitanje da li će se ikada otkriti ko je ovu ženu brutalno ubio i potom je iseckao na komade i zakopao u šumi. (Espreso / Objektiv)

Related Posts

(VIDEO) OČI U OČI SA MORSKOM ZMIJOM NASRED OKEANA: Preko 17.000.000 Ljudi Videlo Dramatičan Snimak BESNOG I Isfrustriranog Gmizavca…

Jedan veslač na dasci snimio je zastrašujući trenutak kada je “s*ksualno frustrirana” morska zmija pokušala da se popne na njegovu dasku, a nalazio se na sred okeana….

Dr Nestorović OTKRIVA: Riješite se krpelja tako što ćete ga UDAVITI – Potrebne su vam samo 2 STVARI iz kuće

Prof. dr Branimir Nestorović, pulmolog i alergolog iz Univerzitetske dečije klinike “Tiršova”, objasnio je kako se krpelj vrlo jednostavno i bezbedno može izvući. Za ovu metodu, važno…

NATALIJA JE UHVATILA MUŽA SA SVOJOM MAJKOM U KREVETU: Kada je videla šta on drži u RUCI, umalo se nije SRUŠILA! / Kijevo

Epidemija koronavirusa donela je bitne promene u životu Natalije Ribakove (30) iz Kijeva. Za početak – razvod braka. Natalija je, kako je napisala na društvenim mrežama, mesecima…

Sandra i dvoje djece pronađeni mrtvi: Okrivili su muža i poslali ga u zatvor, a onda se dogodio preokret /Corrientes

Proveo je 120 dana u pritvoru. Francisko Kintana proveo je četiri mjeseca u zatvoru zbog optužbi da je ubio suprugu Sandru Farias i dvoje djece od četiri…

ISKUSNI ZMIJOLOVAC OTKRIVA: Zmije se boje SAMO OVOGA, stavite ga u dvorište, BJEŽAĆE GLAVOM BEZ OBZIRA!

Ljetni mjeseci donose sa sobom povećanu opasnost od ugriza zmija, a da li ste znali da zmijama jedna stvar posebno smeta, a nije jež? Naime, stručnjaci preporučuju…

Muž zaboravio telefon u kupatilu: Žena ušla da se tušira, videla poruku, zaplakala, pa nazvala policiju /Boston

To veče će zauvek pamtiti Stejsi Perkins (31) iz Bostona od početka braka imala je maksimalno poverenje u supruga Mičela (33), ali je crv sumnje u poslednje…

Leave a Reply