Prije nego što je moja majka preminula, ostavila mi je PAKET i rekla da ga otvorim kada se udam: Kada sam vidjela ŠTA JE UNUTRA, osjetila sam kako mi se svijet okreće.

Mama mi je prije smrti ostavila OVAJ PAKET i rekla da ga otvorim KAD SE UDAM: Kad sam vidjela ŠTA JE UNUTRA, SRUŠILO MI SE TLO POD NOGAMA

Moja mama je umrla prije godinu dana, baš u jeku mojih priprema za svadbu. Dan prije nego što će umrijeti dala mi je ovaj paket i rekla da ga ne otvaram dok se ne udam. Nisam imala pojma o čemu je riječ, ali sam odlučila da je poslušam. Dan njene smrti bilo je nešto najgore u mom životu. Bolest je bila jača i uzela je sebi.

Nisam pravila veliku svadbu, bila je to mala ceremonija. Nakon što sam se udala, sjetila sam se onog paketa i otišla sam da ga otvorim. Bolje da nisam… U paketu me dočekala najveća tajna moje “mame”.

Naime, ja sam usvojena. Nikada mi to nisu rekli za ove moje 24 godine. U paketu mama je ostavila slike i podatke moje biološke majke koja me napustila i ostavila u bolnici, ako želim da je kontaktiram. Tu su bile još neke slike iz perioda kada sam bila beba.

Plačem već evo danima i ne znam kkao da se sada ponašam. Mrzim je što mi to nije ranije rekla. Da li da tražim svoju pravu mamu sada ili? Ne znam ni sama. (Ispovesti.com)

Leave a Comment