RODILA JE PETORKE, A ZATIM JU JE SUPRUG NAPUSTIO: Tri godine kasnije, ona živi bolje nego ikad! (FOTO)

Pročitajte priču o izuzetno hrabroj ženi.

Obitelj Oksane Kobeletskaje i Sergeja Semenova do 2015. godine nije se razlikovala od milijuna drugih: mama, tata i kći Alisa.

Nekoliko godina nakon rođenja najstarije kćeri, par je počeo razmišljati o proširenju obitelji.

Kada su na ultrazvuku saznali da će dobiti petorke, ostali su bez riječi. Petorke su česte kod vantelesne trudnoće, ali ne i kod prirodne. Oksana je bila jedinstven slučaj – jedna od 85 milijuna trudnica.

Liječnici u Odesi odmah su predložili uklanjanje nekoliko embrija kako bi ostali normalno se razvijali. Oksani se ta ideja nije svidjela. Odlučila je: koliko joj Bog daje, toliko će i roditi djece.

No, njen suprug nije bio zadovoljan tom odlukom. Tada je prvi put napustio Oksanu. Otišao je, ali ne zadugo. Možda su ga njegovi roditelji natjerali ili je to bila savjest, ali Sergej se vratio Oksani. Par je zajedno dočekao kraj trudnoće.

 

 

  1. godine, rođene su petorke. Djeca su imala malu težinu, od 1.200 grama do 1.900 grama.

Oksana je rodila tri dječaka: Davida, Denisa i Vlada, te dvije djevojčice: Sašu i Dašu. Petorke su postale prava senzacija, ne samo u Odesi, već diljem svijeta. Gradonačelnik im je odmah predao ključeve petosobnog stana, a novinari su ih neprestano opsjedali.

Dok je bila u bolnici, Oksana je imala veliku pomoć osoblja. Međutim, kada je došla kući, njen suprug i majka su se trudili na sve moguće načine pomoći joj s djecom.

Prvih mjeseci, Sergej je bio tu da pomogne Oksani oko hranjenja, kupanja i presvlačenja beba. Taj posao nije imao kraja. Čim bi presvukla jednu bebu, druga bi se upiškila. Čim bi nahranila troje, četvrto i peto bi plakali jer su gladni.

Nakon nekoliko mjeseci, Sergej je izjavio da je umoran. Oksana je tu izjavu prihvatila kao mušku slabost. Nije joj bilo jasno kako može, majci njihove djece, reći da je umoran, dok je znao provesti tri sata dnevno igrajući igrice na računalu.

…Djeca su zahtijevala stalnu pažnju. Kupanje i presvlačenje trajalo je ukupno tri sata. Oksana je sama ustajala noću kako bi se brinula o djeci, jer Sergej to odbija.

.

 

Kada su David, Denis, Vlad, Saša i Daša napunili šest mjeseci, njihov otac je odlučio napustiti obitelj i podnio zahtjev za razvod.

Do danas se ne zna razlog njegova odlaska. Oksana nije željela komentirati Sergejevo napuštanje.

Tada je “zabava” započela. Sergej nije želio plaćati alimentaciju za svoju šestero djece:

“Nisam fizički sposoban. Ozlijedio sam se još dok sam bio u braku. Zbog toga sada nisam u mogućnosti financijski pomagati Oksanu i djecu”, izjavio je Sergej.

Oksana se samo nasmijala na tu njegovu izjavu. Rekla je da ako Sergej nema novca, može doći i čuvati djecu – to je dovoljna pomoć. Petorke su bile vrlo živahne, neprestano su nešto razbijale i rušile.

Sergej nije posjećivao ni petorke ni stariju djevojčicu.

Oksana bi možda patila zbog njegova odlaska da joj djeca nisu ispunjavala sve misli i vrijeme koje je imala. Naučila je voziti minibus kako bi mogla voziti djecu u školu, vrtić, dom zdravlja…

Ljubazni ljudi su osnovali fond za pomoć Oksani i djeci. Kao samohrana majka šestero djece, Oksana dobiva pomoć i od države.

Osim toga, Oksana je pronašla način da zaradi novac.

Započela je voditi blog u kojem opisuje život sa šestero djece. Život ove neobične obitelji prati preko 100.000 ljudi. Djeca sudjeluju u snimanju reklama, a obitelj od toga dobro zarađuje.

Oksana je uspjela preživjeti teške trenutke svog života i ostati jaka. A što se dogodilo s Sergejem?

Čini se da je otac obitelji odlučio i dalje se skrivati iza imaginarnih bolesti.

Leave a Comment