Sa osmehom na svet stigla: Najradosnija fotografija carskog reza koju ste mogli da zamislite! (FOTO)

Nema veze kakav je bio porođaj – dugotrajan, naporan, lagan, brz, prvi susret s novorođenčetom predstavlja najlepši momenat u životu svakog roditelja. Fotografije s porođaja obično prikazuju roditelje ispunjene radošću, a niko ne anticipira da će beba koja je tek stigla na svet biti nasmijana. Upravo zbog toga, ova neodoljiva slika s carskog reza je nešto sasvim posebno.

Ne samo da su mama i tata prepuni radosti, već i beba sija od sreće kao da je najsrećnije biće na planeti! Kako izgleda beba neposredno nakon rođenja?

 

Znate onaj momenat kada je beba toliko preslatka da se rađa s osmehom? Carmel je prava zvezda! Čestitke mami, napisano je ispod ove fotografije koja je objavljena na Instagramu.

 

Iako su sve fotografije s porođaja očaravajuće, na ovoj jednostavnoj slici bez filtera se vidi čista radost i uspeh koji majka oseća nakon rođenja deteta, prenosi klokanica24sata.hr. I dokazuje da ništa ne može da se poredi s ovim trenucima, nezavisno od toga kako je beba stigla na svet, putem vaginalnog porođaja ili carskog reza.

Izvor: lakofinorecept.info

Leave a Comment