SKANDAL UžIVO NA TV-u! Tučnjava voditeljki u kvizu “Slagalica” - video stvara kaos na društvenim mrežama! Evo što se dogodilo (video)

Svaka veća televizija koja drži do sebe u svome programu, tokom sedmice ima barem jedne kviz emsiju, koje su jako popularne u celom svetu, i koje dosta često znaju da pred male ekrane privuku cele porodice, koje i same uz emisiju organizuju neko svoje takmičenje u znanju.

Kada je u pitanju Srbija, kviz Slagalica se gleda već jako dugo i prikazuje na RTS-u, i to je kviz koji se uvek gledao porodično, te su uz njega stasavale mnoge generacije. Tokom svih ovih godina kako se prikazuje, Slagalica je postala omiljeni, ali i najdugovečniji kviz u Srbiji, pa i na ovim našim prostorima, te nije nikakvo čudo da je i dalje veliko interesovane za ovaj kvig ali i za voditeljice iz ovoga kviza.

Također, pojavom društvenih mreža ta znatiželja je donekle zadovoljena, ali se uvek traži i još neka ekstra informcije, pa stoga nije ni čudo da se baš sve pomno prati. Tako je ovoga puta jedan story na društvenim mrežama privukao veliku pažnju korisnika, a na toj snimci se jasno vidi, u provm planu voditlejka Jelena Simić dok iza Jelene i njenog pulta izranja i Kristina Radenković i tada počinje koškanje između njih dve.

One počinju da se guraju i uspevaju jedna drugu da izguraju sa scene, odnosno kadra. na samoj priči piše i Breaking news kao i skandl, foto, video, što je očigledno gora, njihova znaimljiva šala da izazovu naslove u medijima. Tako da je na kraju jasno da se poznate TV voditeljice nisu potukle već su snimile zanimljivu priču za društvene mre
e i tako nasmijela sve.

Leave a Comment