Kutty

Ostalo

„Spreman sam da dam bubreg Simaniću, da on ima dva, da može da igra“: Sloba objavio poruku humanog Hajrudina

Folk pevač Slobodan Radanović sa velikim zadovoljstvom je podelio post jednog gospodina iz Sjenice, koji je na Fejsbuku poručio da bi dao bubreg reprezentativcu Srbije Boriši Simaniću, nakon što je on svoj izgubio na meču u Manili.

 

 

 

„Dragi prijatelji, imam 73 godine i devet meseci, ali sam spreman da, ako medicinski uslovi dozvoljavaju odmah dam bubreg košarkašu Simaniću, da on ima oba i da može uspešno da nastavi košarkašku karijeru. Ako meni ne dozvoli medicina, molim sve svoje prijatelje i druge ljude da razmisle o mogućnosti davanja bubrega tom hrabrom mladiću. Hvala na razumevanju“, napisao je jedan gospodin iz Sjenice na svom Fejsbuk profilu.

 

 

 

„Veliki čovek, ljudina“, dodao je pevač uz post.

 

Podsetimo, Boriša Simanić ostao je bez bubrega nakon udarca koji je zadobio na meču sa Južnim Sudanom, u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u košarci. Simanić je bio u bolnici, imao dve operacije, a sa reprezentacijom se vratio u Srbiju i došao na doček na balkonu Starog Dvora. Kada je spiker rekao njegovo ime, Simanić je bio u suzama, a svi su skandirali „Boriša, Boriša“.

 

 

 

Izvor: kurir.rs