Kutty

Ostalo

TOTALNI HAOS U PORODICI RAŽNATOVIĆ! Veljko završio u policiji, pevačica leži na sred kuće: Zapomaže! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šta to uradi crni Veljko…(FOTO)

Kada je u pitanju porodica Ražnatovvić svi odmah znaju o kome se radi, jer su oni najpopularniji u celoj Srbiji. Svi znaju da je to sve krenulo od glavnog i odgovornog Željka Ražnatovića Arkana i njegove supruge Cece, koji su napravili podlogu za život svoje dvoje dece, Anastasiju i Veljka.

 

 

Veljko i Anastasija su za razliku od svojih vršnjaka imali sve što su mogli da zamisle, i opet nisu odrasli u razmažene osobe, štaviše. Anastasija je postala pevačica, i izabrala je puno lakši životni put za razliku od njenog brata Veljka koji je odabrao malo teži put, i najteži sport da se bavi s njime, a to je za sada još uvek amaterski boks. Osim toga, on je pokazao jako veliki talenat, jer do sada u 11 amaterski borbi ima sve pobede, od čega je 10 odlučeno sa prekidom, to jeste nokautom. Odmah su tada usledile velike prozvike na njegov račun, i mnogi su rekli kako je meč namešten.

 

 

Da podsetimo, nakon incidenta koji se desio pre nekoliko meseci u Titelu, Veljko Ražnatović je zbog toga bio u policji gde je i dao izajvu o navodnoj tuči kja se dogodila u ovom mestu. Došlo je do žustre rasprave grupe mladića i Veljka, a na kraju je prethodila tučom i incidentom koji se desio. Radi se o tome da su četvorica mladića u vidno alkoholisanom stanju došla pred njihovu kuću. Tada je Veljko bio u dvorištu i počeli su da dobacuju i da se prepiru.

 

Ražnatović je pokušao da smiri situaciju i na fin način da reši situaciju ali je mroao da upotrebi silu. Također, tih dana je Ceca objavila sliku na društvenoj mreži na kojoj se vidi kako leži na podu i trenira.