TUKAO JE SVAKI DAN ĆERKU I ŽENU, a onda su se MOTORISTI pojavili pred vratima!

Mračna Stvarnost Karenine Porodice

Karen i njena kćerka trpjele su godinama zlostavljanje od strane Kareninog muža. Svakodnevni nasilnik u njihovom domu postao je njihova surova realnost.


Prekretnica: Traženje Pomoći na Neočekivanom Mjestu

Kada više nije mogla trpjeti nasilje, Karen je odlučila potražiti pomoć. Nije se obratila tradicionalnim organizacijama, već grupi koja bi mnoge iznenadila.


BACA – Bajkeri Protiv Zlostavljanja Djece

BACA, grupa bajkera posvećena borbi protiv zlostavljanja djece, pružila je Karen i njenoj kćerki zaštitu koja im je bila očajnički potrebna. Ova organizacija, sa 3 hiljade članova širom svijeta, uključuje mnoge koji su i sami preživjeli nasilje.


Njihova Misija i Metode Zaštite

BACA članovi ne samo da pružaju moralnu podršku, već i praktičnu pomoć. Oni prate djecu na putu do škole, štite ih, pa čak i spavaju u dvorištima kako bi osigurali njihovu sigurnost.


Promjena Percepcije Bajkera

Ova priča ne samo da ilustruje hrabrost i posvećenost BACA članova, već i mijenja uobičajene predrasude o bajkerima. Ispod njihove naizgled opasne vanjštine kriju se velika srca.


Pogledajte Video: Dirljiva Priča o Spasenju

Ovoj inspirativnoj priči pridodan je i video snimak koji detaljnije prikazuje kako BACA djeluje i kako su promijenili živote Karen i njene kćerke.

 

Leave a Comment