U PANČEVU ŽENA UMIRALA NASRED ULICE: Borila se za dah dok su je svi zaobilazili, a onda su se pojavila DVA MLADIĆA… POTRAGA ZA NJIMA TRAJE NA FEJSBUKU

Jednoj starijoj Pančevki je pre neko veče pozlilo nasred ulice.

Pokušala je da zaustavi nekoliko automobila ali… Svi su je zaobilazili.

Žena se bezuspešno trudila da dođe do daha.

I ko zna kako bi se sve završilo da joj dvojica momaka nisu pomogla.

 

Ceo događaj bi nepravedno ostao poznat samo akterima ove priče, da se na društvenim mrežama nije javila ćerka žene koju su nepoznati momci spasli.

“Htela bih da se zahvalim dvojici momaka koji su u petak uveče oko 21.45 sati pomogli mojoj majci i odvezli je u bolnicu. Mami je pozlilo na uglu Ulice Miloša Trebinjca i Šestog oktobra, blizu “Tri kestena”. Imala je astmatični napad, najjači do sada i umalo nije umrla. Pokušala je da zaustavi nekoliko automobila, taksista, prolaznika ali svi su je zaobišli misleći možda da je pijana ili ko zna šta… (Mada čak i pijan i drogiran čovek je ČOVEK!) Ali dobro, svako radi po svojoj savesti i ne zameram onima koji su je obišli jer ionako ne znam ko su… Važnije je zahvaliti se onima koji su zaustavili svoj automobil nasred puta, uneli moju majku u auto i odvezli je u bolnicu! Spasili ste joj život i HVALA VAM još jednom! U celoj zbrci ona nije mogla da vas pita kako se zovete da vam se zahvali. Ako se prepoznate, ako poznajete one koji su se pokazali kao humani LJUDI te večeri , javite se…”, napisala je ona.

Ima još dobrih ljudi, zar ne…

 *FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

 

(Izvor: kurir.rs)

Leave a Comment