ZAPANJUJUĆA PRIČA O MAMI KOJA JE ZA DESET GODINA DOVELA NA SVIJET DESETORO DJECE: Devet sinova i jednu kćerku, a zbog odabira imena, ljudi ostaju U ŠOKU!

U iščekivanju prinove, mnogi roditelji posvete najviše vremena odabiru savršenog imena za svoju bebu. Nekima je to izazovna odluka, dok neki, kao što jedna mama kaže, “dodaju malo magije” u imena svoje djece.

Kasandra Moris iz Jute, SAD, mama je devet sinova i jedne kćeri, i podijelila je sa svijetom jedinstven pristup kojim je dala imena svojoj djeci. Inspirirala se ljudima koji su na nju ostavili poseban utisak, ali i jednim posebnim likom iz knjige, koga je odabrala za ime svoje kćeri.

Kasandra, koja na TikToku redovno objavljuje o životu svoje porodice, otkrila je u video koji je skupio više od 2,2 miliona pregleda kako su ona i njen suprug izabrali 10 jedinstvenih imena za svoju djecu. Morisova, koja ima devet sinova i jednu kćer, otkrila je da su svi njeni sinovi dobili imena po pravim ljudima koji su bliski njoj i njenom suprugu – osim njene kćerke Lili.

Preporučeno za Vas  MAMBA: Slatkiš koji ne smete da propustite – Najbrza torta bez pecenja

Dok su djeca predstavljena u videu, Moris je opisala kako su dobili imena, počevši od najstarijeg. Budući da su roditelji aktivni članovi mormonske crkve, mnogo djece dobilo je imena po važnim religijskim ličnostima. Najstariji sinovi, Stiven i Kristofer, dobili su imena po treneru misije njenog supruga Jakoba i jednom od njegovih cimera. Vilijam, Rajan, Spenser, Maks, Tomas, Henri, Petar – svi su dobili imena s posebnim značenjem za porodicu.

Međutim, ime druge najmlađe članice porodice, jedine djevojčice, izazvalo je najviše reakcija – kada su roditelji otkrili da je Lili dobila ime po majci Harryja Pottera, Lily.

Preporučeno za Vas  NEODOLJIVA, SOČNA I MEKA: Torta od piškota sa najlepšim kremom na svetu!

“Lily Evans Potter, majka Harryja Pottera, je najplemenitiji lik u cijeloj seriji o Harryju Potteru,” objasnila je Moris dok se njena kći predstavljala u videu.

Korisnici TikToka ostali su u šoku zbog izbora imena za kćer, ali i nekih drugih imena.

“Nakon što je upoznao bilo koga, tata je mislio, ‘imam savršen način da te se sjetim'”, “Nisi dala ime po dedi ili ocu, nego baš po trojici muževih prijatelja, hmm”, “Ne po maminom dedi ili tati, već trojici povremenih poznanika tate”, “Nazvali ste je po Lily Potter, o moj Bože”, “Zaista ste dali kćeri to ime zbog majke Harryja Pottera”, bili su samo neki od komentara ispod njenog videa na TikToku.

Related Posts

Svečana bela čorba za slave i praznike. Kuvam je redovno i uvek se sipa još jedan tanjir – VIDEO

Svečana bela čorba za slave i praznike. Uvek skuvam pun lonac pa je jedemo dva dana. Meni dovoljna kao obrok i uvek se sipa tanjir, dva više….

NEODOLJIVA, SOČNA I MEKA: Torta od piškota sa najlepšim kremom na svetu!

NEODOLJIVA, SOČNA I MEKA: Torta od piškota sa najlepšim kremom na svetu! Savršen recept kada vam se jede nešto baš baš lepo i slatko. Sastojci: 200 g…

Bez pečenja, bez jaja: Kremast savršen kolač sa grizom

Kremast kolač sa grizom – bez pečenja – bez jaja. Kremast kolač sa grizom – lagan, osvežavajuć kolač sa blagim ukusom vanile i pomorandže. Sastojci: 130 g…

MAMBA: Slatkiš koji ne smete da propustite – Najbrza torta bez pecenja

Mamba: Najbrza torta bez pecenja. Slatkiš koji ne smete da propustite. RECEPT 4 pakovanja piškota 400ml.čokoladnog mleka za kvašenje piškota 1 FIL 500ml.vode 500gr.miks crvenog voća 200-250gr.šećera…

“Tražim ovaj recept već godinu dana – SADA mogu uživati ​​u ovim pecivima”

Tražim ovaj recept za TIJESTO već godinu dana. SADA mogu uživati ​​u ovim pecivima. Sastojci: Brašno – 7 čaša Mleko – 1 čaša Voda – 1 čaša…

Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša!

Stari recept za domaće palačinke: Tanke i mekane kao duša! Kako napraviti palacinke. Ove palačinke budu fine i meke i nisu ni malo gumene niti masne kada…

Leave a Reply