ZBOG NJEGA JE NAPUSTILA DECU I UNIŠTILA BRAK: Mesec dana sam živela pravu bajku, a onda sam saznala užasnu istinu!

ZBOG NJEGA JE NAPUSTILA DECU I UNIŠTILA BRAK: Mesec dana sam živela pravu bajku, a onda sam saznala užasnu istinu!

Nikada nisam želela da postanem druga žena i da ponesem tu sramnu titulu. Nisam ni računala svaki svoj potez i nikako nisam želela da imam aferu. Nisam ga izabrala i nikako nisam želela da uništim dve porodice, ali desilo se. Najgore od svega je što sam na kraju najveća žrtva ispala ja.

Supruga sam upoznala još u srednjoj školi, on je bio moja prva ljubav. Mislila sam da nikad neću ni poželeti nekog drugog. Nakon završenog fakulteta usledio je logičan korak – venčanje. Živeli smo mirno i lepo. Nakon godinu dana na svet je došao naš prvi sin, a onda 2 godine kasnije još jedan.

Živela sam pravu bajku, a onda je u naše živote ušetao on, Nikola. Nikola je bio prijatelj mog supruga koji je često svraćao kod nas.

Uvek mi se sviđao način na koji se ponašao prema meni. Uvijek je bio jako prijatan i pažljiv. Sa njim sam uvijek imala o čemu da razgovaram i ubrzo smo postali jako dobri prijatelji. Činilo se čak kao i da razmišljamo na isti način.

Dani su prolazili i bilo je jasno da se ljubav rodila. Suprug je otišao na poslovni put, a ja sam skupila hrabrosti i poslalal poruku Nikoli. Na moje iznenađenje odgovorio je nakon nekoliko minuta. Pitala sam ga da li je za piće u obližnjem kafiću i on je pristao.

Nakon tog sastanka, sve je bilo jasno. Postala sam ljubavnica, ona druga, ali nisam se kajala ni najmanje, sve je delovalo savršeno. Osećaj mi je govorio da je on taj, da činim pravu stvar.

Prošlo je nekoliko meseci, naš odnos je postajao sve bolji, bar sam ja tako mislila. Bila sam sigurna u njegovu ljubav. Počeo je da me ubeđuje da je vreme da obelodanimo našu vezu i započnemo novi život. Tada nisam ni shvatala, ali lepim rečima i sasvim smišljeno me je udaljavao od dece. U tom momentu nisam videla ništa sporno u tome da započnem život sa njim ostavljajući muža i decu.

Verovala sam u sve što mi je rečeno. Zavisila sam od svakog poljupca, svake poruke i svake reči. Znam da sam veoma pametna žena, ali u tim trenucima sam bila toliko glupa i naivna. Mislila sam samo svojim srcem, a moj mozak ga je samo sledio. Skupila sam snagu i rekla svom bivšem mužu da odlazim i slomila mu srce.

Sa Nikolom sam počela da živim u novom stanu, na drugom kraju grada. Decu nisam viđala, a osećala sam se srećnije nego ikada. Sve do tog dana. Đavo mi nije dao mira, uzela sam Nikolin telefon i ušla u poruke i imala šta i da vidim. Marija, Milica, Jelena, Slađana i ko zna još koliko njih sa kojima se redovno dopisivao i kleo im se na ljubav baš kao i meni.

Malo je reći da sam se osetila odvratno. Naravno da sam mu pokazala poruke, a njegov odgovor koji je usledio je nešto najodvratnije što sam čula: “Ali samo sam sa tobom rešio da živim. Valjda ti je jasno da si mi ti najbitnija”.

Ne prođe ni dan, a da ne zažalim zbog toga što sam povredila supruga. Kajem se što sam uništila našu porodicu. U to vreme sam mislila da je ljubav koja mi se dogodila jača od one koju sam imala u braku.

S vremenom, moj bivši muž mi je oprostio i sada smo prijatelji. Snalazimo se u roditeljstvu dvoje malih dečaka koje mnogo volimo. Može se reći da je ovo najbolji scenario s obzirom na situaciju. (stil.kurir.rs)

Related Posts

DRŽITE LI NOVAC ODVOJENO ILI ZAJEDNO U BRAKU: Svi Griješe, Ovo Je Najčešći UZROK RAZVODA…

Osim porodična, brak je i ekonomska zajednica, a upravo su financije čest uzrok njegova raspada. Studije otkrivaju negativne strane odvojenih računa muža i žene Općenito gledano, parovi…

Došao Sam Iz Njemačke Nenajavljen, A Evo Šta Je Radila Moja Djevojka!

Prošle sedmice sam se vratio iz Njemačke nenajavljen, želio sam da iznenadim moju djevojku. Kupio sam prsten od 300 eura gore u Njemačkoj, želio sam da je…

Ovaj par je u braku 62 godinu, a zbog broja potomaka koje imaju završili su u svim novinama

Ovaj bračni par se ponosi sa 62 godinu provedenu skupa. Imaju ukupno 12 djece, 53 unučadi, i 48 praunučadi, te jedno prapraunuče. Ako mislite da vi ili neko…

HOROR u kupatilu: Aleksandar ugledao zmiju koja je ušla u kuću – zatekao prizor iz NOĆNIH MORA

Ovo nije prvi put da ovaj vatrogasac interveniše prilikom ulaska zmija u kuće ili druge objekte. Srebrenički vatrogasac Aleksandar Tanasijević ekspeditivno je delovao kada su ga pozvali…

ČUDOTVORNO SREDSTVO: 10 supermoći WD-40 za koje niste čuli!

Svi znamo da WD-40 može biti od velike pomoći u svakom domu, jer može poslužiti kao lubrikant, sredstvo za čišćenje i rješenje protiv korozije. Ono što je…

“Moja supruga je 22 godine mlađa od mene, ja imam 45, a ona samo 23 godine”

“Moja supruga je 22 godina mlađa od mene, ja imam 45, a ona samo 23 godine. Čak je mlađa i od moje kćerke iz prvog braka. Svi…

Leave a Reply