ZAMRZNITE LIMUN I OPROSTITE SE OD DIJABETESA, TUMORA I GOJAZNOSTI!!!

Kora limuna sadrži 10 puta više vitamina od limunovog soka! Korica limuna izuzetno je korisna kako u svakodnevnom životu, tako i za zdravlje. Nedavna istraživanja naučnika dokazala su da je kora limuna sredstvo za prevenciju raka!

Da biste iskusili sve blagodati limuna, isprobajte naše savete u praksi. Jedinstveni lek koji vas spašava mnogih nevolja!

SMRZNUTI LIMUN
Dovoljno je da oprani limun stavite na par sati u zamrzivač, a zatim ga izrendate. Možete koristiti ne samo koru, već i izrendanu pulpu.

Limun se može dodati u bilo koja jela: postaće profinjenija, ukus i miris će se promeniti. Razne salate, sosovi, supe, jela od ribe i mesa koristiće samo ako im dodate aromatičnu kiselost!

Kora limuna je sposobna da neutrališe ćelije karcinoma i ukloni štetne toksične supstance iz tela. Zbog toga se limun često preporučuje da se koristi kao preventivna mera koja pomaže telu da se nosi sa bilo kakvim poremećajima u radu.

KAKO KORISTITI LIMUNOVU KORU
Limun pomaže u suočavanju sa mnogim svakodnevnim poteškoćama: sok dobro čisti razne površine i osvetljava kožu lica, kora osvežava vazduh i odbija insekte.

Kora limuna može se sušiti kao i zamrznuti. Veoma dobar način za uzimanje hranljivih sastojaka je pravljenje limunskog praha od sušene limunove korice u blenderu. Ovaj prah daje poseban ukus pečenim proizvodima, možete ga dodati salatama, žitaricama, čaju i kafi.

Ako limunu u prahu dodate šećer, dobićete nešto zaista ukusno: limunski šećer! Šećer, pomešan sa fino mlevenom koricom, upije esencijalna ulja i postaće nezamenljiv u vašem domu. Miriše tako ukusno i neverovatno!

Preporučuje se žvakanje limunove kore sa smanjenim apetitom, za poboljšanje varenja i metaboličkih procesa, za dobru funkciju žučne kese. Pored toga, kora ublažava upalu: ako grlo počne da boli, odmah žvakajte mali komad – odmah će se osećati bolje.

Recite svojim voljenima o prednostima smrznutog limuna. Ovaj proizvod nema premca!

Related Posts

Dr Pelemiš: Dok pijete antibiotoke, ne jedite ovo voće

“Antibiotici nisu lekovi za snižavanje temperature. Za to postoje drugi lekovi, a antibiotici su lekovi isključivo za lečenje bakterijskih infekcija. Da bismo znali da je o tome reč,…

MAJKA PETORO DECE DOŽIVELA ŠOK ŽIVOTA! Uradila je DNK test, kada je videla ko je OTAC, NIJE JOJ BILO DOBRO

Žena je bila iznenađena kada je njen usvojeni sin porastao i počeo da liči na njeno četvoro biološke dece, toliko da bi ljudi često primećivali sličnost Nemnovana…

Tragovi od čarapa: Što otkrivaju o vašem zdravlju?

Tragovi od čarapa koji se pojavljuju na nogama mogu biti bezazleni, no ako se javljaju često, mogu otkriti važne stvari o vašem zdravlju. Vjerojatno ste primijetili da rubovi…

NIKAKO NE OSTAVLJAJTE FLAŠICU SA VODOM U KOLIMA: Ljeti ovo nikako ne smijete da radite, a ovo je RAZLOG!

NIKAKO NE OSTAVLJAJTE FLAŠICU SA VODOM U KOLIMA: Ljeti ovo nikako ne smijete da radite, a ovo je RAZLOG! Uvijek trebate nositi sa sobom flašicu vode, pogotovu…

KURKUMA JE NAJJAČI PRIRODNI ANTIBIOTIK, DR NESTOROVIĆ OTKRIO: U teglu stavite kurkumu i ovu namirnicu, SVAKI DAN POJEDITE JEDNU KAŠIKICU (RECEPT)

Dokazano pomaže kod zapaljenja zgloba koljena, a japanski autori ukazuju na odlične efekte kurkumina kod karcinoma debelog crijeva, a kineskih kod karcinoma bešike i pluća Ovu božansku…

MIRISNA KUPAONICA: Ovim operite svoju kupaonicu i mirisat će danima

Kupatilo će vam mirisati sedam dana ako budete pratili ovaj jednostavni savjet, morate isprobati! Ovdje ćemo vam pisati o jednoj izuzetno korisnoj temi koja će vam pomoći…

Leave a Reply